• 19 Mei 2017
  • Dibaca: 3 Pengunjung
  • ...

kang endang

  • 20 April 2017
  • Dibaca: 63 Pengunjung
  • Asallamualaikum Sareng Hormat hapunten sa teuacana kanggo Ibu Bupati sareng dinas terkait sanesna ,,abdi gadung rencana kanggo masyarakat subang,utamina pamuda2 anu putus sakola atanapi hoyong gaduh kata ...

S-R_007

  • 21 Oktober 2014
  • Dibaca: 58 Pengunjung
  • Asslm.....hapunten ka Bapa2 anu berwenang (Bp Bupati, Bp2 di BKD, sareng dinas/instansi terkait), abdi bade tumaros, dupi SK CPNS K2 teh bade iraha lungsur na??? manawi kenging terang, da rupina tos lami teuing ...

Nok Ihat

  • 21 Oktober 2014
  • Dibaca: 39 Pengunjung
  • Punten... Dupi biaya ngadamel KK + KTP di Subang sabaraha nya? Suami abdi asli urang Subang, mung KTP anu tipayun na ical. Abdi asli ti Majalengka. 2 minggon kapengker, tos ngadamel surat ngalih ti Majalengka k ...

bajingan

  • 15 Oktober 2014
  • Dibaca: 54 Pengunjung
  • jokowi menang subang senang..alhamdulilah pa bup...sok gera sk cpns bagikeun karunya anak pamajikana ngarep ngarep digajih...sing ngarti ulah karep sorangan.. ...

hamba Allah

  • 07 Oktober 2014
  • Dibaca: 45 Pengunjung
  • Jika berniat untuk memajukan kabupaten subang secara keseluruhan hal yang pertama kali perlu dibenahi adalah transportasi umum baik bus, angkot, maupun kereta. dengan tersedianya transportasi umum yang mememada ...

Indra Wijaya Kusuma

  • 15 September 2014
  • Dibaca: 43 Pengunjung
  • Mohon informasi tentang PPID pada Badan Publik lingkup Pemerintah kabupaten Subang ...

duddy setyady

  • 25 Agustus 2014
  • Dibaca: 26 Pengunjung
  • Nu dipihormat sadaya pangagung Kab. Subang, mugia teras aya dina hibar kawilujengan, simkuring seja meredih mamanawian aya info program2 pemberdayaan masyarakat, nu tias digarap,tos cunduk waktu simkuring mulan ...

Cari Aspirasi